1e Club-viswedstrijd 2022


1e Clubviswedstrijd 2022 

Zaterdag 14 mei j.l.  ging de wekker bij mij om 05.00 uur in de ochtend af, de eerste clubwedstrijd van dit jaar vandaag.
Na alles bij elkaar te hebben gepakt, op weg naar cafe de Vriezerbrug. Daar aangekomen, bleek het cafe nog gesloten te zijn, terwijl ze normaal om 5.00 uur al voor ons geopend zijn, gelijk maar even gebeld met de uitbater....en jawel "verslapen".
Snel werd er koffie gezet en kon vlug nadien de loting beginnen. Na een kort welkom vertrokken alle deelnemers naar hun stek, welke was uitgezet vanaf de Vriezerbrug tot sluis III. 
Om 08.00 uur gelijk  beginnen om te proberen een visje te vangen, wat niet mee viel. Na 4 en een half uur vissen waren het enkele brasems of enkele schele possen wat de buit betrof. Ook waren er nog een vijftal deelnemers die niet eens een beet hadden gezien. 

Na afloop werd er nog wat nagepraat in het cafĂ© Ook daar stond voor iedereen weer een mooie vleesprijs klaar, die door iedereen dankbaar in ontvangst werd genomen. 

Onze volgende clubwedstrijd is de koppelwedstrijd deze. Deze wordt gehouden op 9 juli aanstaande. Of de prijzentafel dan weer net zo goed gevuld is moeten we nog even afwachten met de sterk oplopende prijzen.

J. Brink