Vispas kwijt/ niet ontvangen?

 

Ondanks alle inspanningen kan het een enkele keer voorkomen dat na betaling een VISpas niet aankomt op de plaats van bestemming. Ook komt het af en toe voor dat een sportvisser de VISpas verliest.


VISpas kwijtgeraakt in de postbezorging
Helaas komt het af en toe voor dat een opgestuurde VISpas niet aankomt bij het adres van bestemming. Meestal ligt dat aan een fout in de adressering, maar een enkele keer raakt een VISpas ook kwijt bij de postverwerking. Als u de VISpas niet heeft ontvangen, kunt u dit melden bij HSF Groningen Drenthe:

 

VBL opgestuurd maar nog geen VISpas ontvangen?
Sportvissers die eerst een Voorlopig Lidmaatschapsbewijs hebben moeten aanschaffen, kunnen de status van hun aanvraag bekijken op:
 

http://web.hsvleden.nl/vispas/status_aanvraag

Het Voorlopig Lidmaatschapsbewijs nummer intikken is genoeg om het stadium van de verwerking te bekijken.     

                                                                                                  
Uw VISpas verloren/ kwijt geraakt?                                                                                                                                                                       Het is niet te vermijden dat af en toe een sportvisser zijn of haar VISpas verliest. En ondanks dat de VISpas tegen een stootje én tegen water kan, krijgen sommige sportvissers het voor elkaar om hun pas volledig te beschadigen.

Mocht u dit overkomen, kunt u dit hier melden:

U krijgt in dit geval een duplicaat toegezonden (niet gratis)