Wedstrijduitslag woensdagavond 23 mei 2018

Woensdag, 23 mei 2018

De 3-e viswedstrijd van de woensdagavond competitie is gevist op 23 mei. Er is gevist aan de Norgervaart. Het verslag, de wedstrijduitslag en de tussenstand na 3 wedstrijden is als volgt:

Wedstrijduitslag woensdagavond 23 mei 2018

Op deze woensdagavond-viswedstrijd hebben we moeten uitwijken naar de Norgervaart, in verband met wegwerkzaamheden aan de Smildervaart.
De uitzetters van de steknummers hebben de steknummers om de 35 meter uitgezet, met de hoop dat dit de vangsten te goede zou komen. Dit had vandaag een redelijk goed effect op de lage nummers, daar werd door de meeste vissers wel een visje gevangen.

Jan de Pruis was vandaag de topper, want hij wist vandaag in 2,5 uur maar liefst 7.410 gram binnen te halen.
Dit is een mooi resultaat voor een avondwedstrijd.
In het andere vak (waar op papier de betere vissers zaten volgens de competitiestand) waren de vangsten een stukje minder.
Daar was het R Woudstra die met 2.360 gram het vak op zijn naam zette.

de wedstrijdcommissie

Tussenstand (na 3 wedstrijden)