Wedstrijduitslag woensdagavond 13 juni 2018

Maandag, 18 juni 2018

De 6-e viswedstrijd van de woensdagavond competitie is gehouden op 13 juni j.l. Er is gevist aan het NW-Kanaal(Groenedijk). Het verslag, de wedstrijduitslag en de tussenstand na 6 wedstrijden is als volgt:

Wedstrijduitslag woensdagavond 13 juni 2018

Op deze woensdagavond zou er gevist worden aan de Drentse Hoofdvaart, maar door veel eendenkroos op het water kon hier niet gevist worden. Door de wedstrijdcommissie is er dan ook besloten om naar het NW-Kanaal (Groenedijk) te gaan. Hier was het ook niet helemaal vrij van kroos,maar met een beetje goede wil kon er toch nog prima gevist worden.
Zelf koos ik om met de feeder te gaan vissen, omdat er aan de overkant een mooie rietkraag zat. Achteraf bleek dit niet de juiste keuze te zijn geweest, zoals in de uitslag te zien is.
Beter ging het met B. Muskee, met de feeder ving hij een mooi aantal voorns. Dit was niet genoeg voor de winst. De winst ging deze keer naar H Heins, die na een paar weekjes vakantie zijn 'kopplek' verzilverde met een gewicht van 3460 gram.
In vak A was het P Klinkhamer, die de winst naar zich toe trok door in de laatste minuten nog een mooie zeelt te vangen. P. Klinkhamer was ook net terug van vakantie. Misschien waren zij wel erg scherp en uitgerust?

Dat de vis weer een beetje in 'beweging' komt, bleek wel uit de vangsten.
Er werd namelijk door alle vissers vis aangeboden bij de weging.

Tussenstand (na 6 wedstrijden)