Wedstrijduitslag Senioren 5 juni 2018

Woensdag, 6 juni 2018

De 7-e wedstrijd van de Senioren competitie is gevist op 5 juni. Er is gevist aan het NW Kanaal, tussen Sluis III en sluis IV. Het verslag en de uitslag van deze wedstrijd met de huidige tussenstand is als volgt:

7-e wedstrijd Senioren 2018:   5 juni 2018

Onder prachtige weersomstandigheden hebben we vandaag onze zevende dinsdagmiddag viswedstrijd gevist.
Waar vorig jaar op dit parcours de winnaar nog 20 kg had gevangen, konden we nog niet eens met alle deelnemers 20 kg. bij elkaar vangen in deze wedstrijd..
Wat een ieder ook probeerde, de vis was niet aan het azen te krijgen. Het was J. Habing die op de wedstrijddag goede zaken deed door toch regelmatig een visje te vangen, in totaal zo'n dertig stuks.
Met een gewicht van 2000 gram was dit vandaag echter wel een uitschieter, de rest moest het doen met een paar visjes.

Hopen dat het de volgende keer weer wat beter is en een ieder ook een visje kan vangen.
De aanhouder wint zullen we maar zeggen.

de wedstrijdcommissie

Tussenstand (na 7 viswedstrijden)