Wedstrijduitslag Senioren 10 juli 2018

Donderdag, 12 juli 2018

De 10-e wedstrijd van de Senioren competitie is gevist op 10 juli. Er is gevist aan het NW-Kanaal, Groenedijk richting sluis Peelo. Het verslag en de uitslag van deze wedstrijd met de huidige tussenstand is als volgt:

10-e wedstrijd Senioren 2018:   10 juli 2018

Er hadden zich 22 vissers gemeldt voor deze wedstrijd aan het NW-Kanaal, nabij de Groenedijk. In het begin konden de deelnemers nog wel redelijk met de vaste hengel vissen, maar halverwege besloten toch een groot aantal om verder met de feeder te gaan vissen. De harde wind ging dwars over het kanaal. Eerste tijd werd er nog wel een visje gevangen, maar dit werd verder in de wedstrijd steeds minder.
Zelf bleef ik doorgaan met de vaste hengel,dit omdat ik zo nu en dan toch nog wel visje wist te bemachtigen al viel dit niet mee met de harde wind. Mijn buurman, R vos,  pakte nog een redelijke brasem vlak voor het einde van de wedstrijd, wat hem de tweede plaats opbracht. De winnaar over de beide vakken was K. Beuker met ruim 3 kilo aan gewicht,  die zijn 'kopplek' goed benutte vandaag.

Tussenstand (na 10 viswedstrijden)