Wedstrijduitslag Senioren 23 oktober 2018

Maandag, 29 oktober 2018

De 18-e viswedstrijd van de Senioren competitie is gehouden op 23 oktober. Deze wedstrijd was tevens de laatste viswedstrijd van de Senioren competitie 2018. Er is gevist aan het Havenkanaal (vissteigers). De wedstrijduitslag van deze wedstrijd met de eindstand na 18 wedstrijden is als volgt:

wedstrijdverslag dinsdagmiddag Senioren 23 oktober 2018

Na een mooie zomer werd vandaag de laatste senioren wedstrijd onder koude en winderige omstandigheden gevist aan het Havenkanaal . Deze competitie was niet zo als de andere competities. Deze competitie was niet, zoals bij de andere competities, al voor de laatste wedstrijd beslist. Zo moesten J. Post en ik nog volop aan de 'bak',ook voor plaats drie waren nog 3 personen in de race.

Na het beginsignaal begon een ieder met voeren, de één cuppend, de ander gooide de voerballen. Ook waren er een paar die de feeder in verband met de wind ter hand namen. Mijn buurman moest de wedstrijd al vroegtijdig staken door hengelbreuk.
In het B vak was ook een hengel niet bestand tegen de wind. Er werd voornamelijk kleine vis gevangen. Als er al eens een vis die wat groter van formaat eenmaal was gehaakt, was het niet gemakkelijk om hem in het netje te krijgen.
Na het eindsignaal werd de balans opgemaakt. Tijdens het wegen werd het steeds spannender tot we bij J. Post aankwamen die met ruim 3 kilo de wedstrijd won en ook daarmee deze competitie.
in het B vak was F. Bruining, ook met ruim 3 kilo de vak winnaar.

Zo kwam er ook aan deze competitie een mooi einde, en wordt deze volgend jaar weer ghouden, zoals is te zien in het voorgestelde programma.

Hopelijk zien we u allen dan weer.

J.Brink

18-e wedstrijd Senioren 2018:  23 oktober 2018

Eindstand na 18 wedstrijden: