Wedstrijduitslag Senioren 2 oktober 2018

Dinsdag, 2 oktober 2018

De 16-e viswedstrijd van de Senioren competitie is gevist op 2 oktober. Er is gevist aan de Norgervaart. De wedstrijduitslag van deze wedstrijd met de laatste tussenstand na 16 wedstrijden is als volgt:

wedstrijdverslag dinsdagmiddag Senioren 2 oktober 2018

2 Oktober is er gevist aan de Norgervaart aan weerszijden van de Koelebrug. Ondanks dat het de hele morgen al volop had geregend waren er toch nog 20 vissers op komen 'dagen'. Bij de loting kreeg ik steknummer 7 toegewezen met als buurman mijn grootste concurrent J. Post, op nummer 8. Na een voerplek op 3 en 13 meter te hebben aangemaakt begon ik met de vaste hengel, niet ver uit de kant, wat het eerste uurtje een mooi aantal voorns opbracht. 
Even verderop zag ik dat de feeder van T. Winters een behoorlijke vis had gehaakt, wat achteraf een dikke baars bleek te zijn. 
Ook K. Beuker was op steknummer 10 weer goed bezig door ruim 3 kg. aan voorns te vangen en de vakwinst deze vismiddag op zijn naam kon schrijven. 
In het B vak waren de vangsten aanzienlijk beter, daar was het A .Blaauw die midden in het parcours ruim 6,5 kg wist te vangen. 
Om 16.30 uur was het einde wedstrijd en inmiddels droog geworden. 

Hopelijk is het bij de volgende wedstrijd met het weer beter gesteld, en hebben we dan weer een leuke visdag.

J.Brink


16-e wedstrijd Senioren 2018:  2 oktober 2018


Laatste tussenstand na 16 wedstrijden: