Wedstrijduitslag Senioren 24 juli

Donderdag, 16 augustus 2018

De 11-e viswedstrijd van de Senioren competitie is gevist op 24 juli. De wedstrijduitslag van deze wedstrijd met de tussenstand na 11 wedstrijden is als volgt:

11-e wedstrijd Senioren 2018:   24 juli 2018

Deze week werd er door diverse vissers gebeld of er ook gevist werd in verband met de hoge temperaturen van het weer.  Na enig overleg onder de wedstrijdcommissie werd er besloten om de wedstrijd wel door te laten gaan maar dan op een ander parcours. Er werd gekozen om naar het NW-Kanaal te gaan (Taarlosebrug richting de driesprong), daar was een licht briesje wind.

Zelf kreeg ik steknummer 22, een 'kopplek' vlak achter het bosje mooi in de zon en geen zuchtje wind, “erg warm dus”. Vanaf deze plek kon ik niet veel zien hoe deze wedstrijd zou verlopen, dit kreeg ik zo’n beetje te horen tijdens het wegen. Het was W.Emmens op stek no.1, die in het A vak zijn 'kopplek' waar maakte en met 1290 zich vakwinnaar mocht noemen. En het B.vak was het J. Post die met 2440 gram de dagwinst op zijn naam zette met een mooi aantal voorns.

Tussenstand na 11 wedstrijden