Wedstrijduitslag zaterdag 18 juli 2020

Dinsdag, 21 juli 2020

Op zaterdag 18 juli j.l is de 3e viswedstrijd van de zatermorgen competitie gevist. De wedstrijd is gevist aan de Drentse Hoofdvaart. Hierbij het verslag en uitslag van deze viswedstrijd met de tussenstand.

18 juli 2020

18 juli, voor vele van ons de tijd vlak voor de vakantie. Maar eerst werd er nog een wedstrijd gevist, gehouden aan de Drentse Hoofdvaart. En ja, ook de vissen waren al met 'vakantie'. Toch werd er in het begin nog wel een 'visje' gevangen.
Maar toen de stroming van richting ging veranderen, was het op vele plekken stil......en bleef het stil.

Toch was het halverwege de wedstrijd dat Joop Post een dikke platte haakte, maar deze uiteindelijk helaas niet in het net kreeg. Maar ja Joop, dan moet je ze ook maar 'normaal haken en niet in de neus'.

Voor J.Habing verliep het even anders. Vlak voor het einde van de wedstrijd ving hij nog even een brasem van rond de 2 kilo en behaalde hiermee de dagwinst van vandaag.

In het B.vak was het R.Gelling die 1620 gram vis aanbood en daar het B-vak mee won.

Voor de rest was het een dag om gauw te vergeten, hopelijk de volgende wedstrijd meer vis voor iedereen.

Tussenstand na 3 wedstrijden