Update: stand van zaken ten aanzien van de corona maatregelen

Zondag, 17 mei 2020

Verlenging corona-maatregelingen. Waar wij reeds voor vreesden, alle viswedstrijden zijn tot 1 september afgelast!!!!! Deze officiƫle mededeling is afkomstig van Sportvisserij Groningen Drenthe en zal ook door door alle wedstrijdvissers niet met gejuich worden ontvangen. Het bestuur van Sportvisserij Nederland is samen met NOC*NSF en het ministerie van Volksgezondheid thans wel in overleg om te bezien, of, en onder welke voorwaarden en condities eventueel eerder verenigingswedstrijden kunnen worden gehouden. Zodra hierover meer bekend is, zullen wij als vereniging ons op deze situatie beraden en uiteraard hierover berichten op de site. Individueel mag er gewoon worden gevist, met in achtneming van de 1,5 meter afstand.