Wedstrijduitslag 14 april 2018 (buiten de regio)

Zondag, 15 april 2018

Hierbij de 2-e wedstrijduitslag (buiten de regio) van 14 april 2018 met de tussenstand na 2 wedstrijden. De vangsten waren goed.

.

14  april 2018/  2e wedstrijd (buiten de regio)

Op zaterdag 14 april is de 2e viswedstrijd (buiten de regio) gevist. Het wedstrijdparcours: de Hooivaart (Gersloot).

Er hadden zich 26 vissers opgegeven, maar nog voor dat men bij het water was had de heer Seidel zich ziek afgemeld.
(beterschap toegewenst).
Na een klein uurtje rijden, bij de waterkant aangekomen, waar een ieder zijn stekkie opzocht.
Met een klein briesje dwars over het water, werden de eerste vissen al vlot binnen gehaald.
Dit beloofde een mooie visdag te worden en dat was ook zo;  na 5 uur vissen was het de heer H Heins die met 14560 gram de wedstrijd op zijn naam wist te schrijven.

Met een totaal gewicht van 173,50 kg kunnen we spreken van een geslaagde dag!

De Wedstrijdcommissie.

De tussenstand (na 2 wedstrijden)