Het laatste verenigingsnieuws

Viswedstrijden 2018

publicatiedatum: Donderdag, 4 januari 2018

Het nieuwe jaar 2018 is begonnen. De viswedstrijden voor dit jaar zijn weer ingepland en zullen (onder voorbehoud) plaats vinden volgens bijgaand wedstrijdprogramma. De wedstrijdcommissie en het Bestuur hoopt op een goede opkomst en wenst u op voorhand veel succes bij de viswedstrijden voor 2018.

Welkom

Vissen zonder lid te zijn van een hengelsportvereniging is bijna niet meer mogelijk. De hengelvisvereniging ,,Assen"  is een vereniging waarbij iedere visser zoals de wedstrijdvisser of recreatieve visser, zich thuis kan voelen.

Monitored by BelStat - Your Site Counts

Word nu online lid/ ontvang de VISpas 2018!

klik op logo:

Voor aanvragen nachtVispas en/of derde hengel:

klik op logo:

Heeft u nog vragen of opmerkingen dan kunt u altijd contact met ons opnemen. De telefoonnummers staan op de bestuurspagina of anders stuurt u ons een email.:hvva.assen@gmail.com

Voor alle vragen over uw lidmaatschap/ Vispas: Hsf Groningen Drenthe: telnr: 0592-542890 of email: info@vissen.nl

Ledenadministratie van de vereniging: rouwkema.r@gmail.com

Bij adreswijziging of opzegging vergeet niet uw Lidmaatschapsnummer die op de visvergunning staat door te geven!

Voor doorgeven adreswijziging: