Wedstrijduitslag zaterdag 6 oktober 2018

Vrijdag, 12 oktober 2018

Hierbij de 9-e wedstrijduitslag van de zaterdagmorgen competitie, 6 oktober met de tussenstand na 9 wedstrijden. Er is gevist aan het Noord-Willems kanaal, vanaf viaduct Heidenheim tot aan de Vriezerbrug

9-e zaterdagmorgen viswedstrijd/ 6 oktober 2018

Zaterdagmorgen,  6 oktober werd er gevist aan het NW-Kanaal,  vanaf viaduct heidenheim tot aan de Vriezerbrug.
Deze zaterdagmorgen begon de wedstrijd een half uurtje later dan normaal, dit in verband met de zomertijd.
22 deelnemers hadden zich gemeld op de parkeerplaats, nabij de Vriezerbrug.
De uitzetters hadden besloten op de 'stille' kant te gaan zitten, zodat er niet tegen de zon in moest worden gekeken.

Na de loting zocht een ieder zijn stekkie op in een nevelig landschap.
Om 08.30 uur ging de 'toeter' en kon de wedstrijd beginnen.
Of men nu de vaste stok of de feeder pakte maakte weinig verschil, met beide werd wel een visje gevangen.
Ongeveer halverwege de wedstrijd liet de zon zich meer en meer zien, wat de vangsten niet te goede kwam.
Om 12.00 uur was het einde wedstrijd. Voor de één een opluchting voor de ander jammer.

Maar ook vandaag was er weer een winnaar, deze keer A. Bouwmeester, die met 3400 gram de anderen te slim af was.
Met nog één wedstrijd te gaan is T.Winters niet meer te achterhalen in de competitie, maar om de andere podium plaatsen moet er nog gestreden worden.

Op 27 oktober is de volgende wedstrijd aan het Havenkanaal op de steigers.

Allen tot dan.

de wedstrijdcommissie