Wedstrijduitslagen woensdag 27 juni en 4 juli

Zaterdag, 7 juli 2018

De 8-e en 9-e viswedstrijd van de woensdagavond competitie is gehouden op 27 juni en 4 juli. De verslagen en de wedstrijduitslagen van deze twee wedstrijden en de huidige tussenstand na 8 wedstrijden is als volgt:

Wedstrijduitslag woensdagavond 27 juni 2018

De 8-e viswedstrijd van de woensdagavond competitie is gevist aan het NW-Kanaal, nabij de zuivering.
Ondanks de redelijke tot goede vangsten die er op deze woensdagavond waren op de hoge nummers, toch een kritische 'noot' van de wedstrijdvissers dat het parcours te ver richting de brug was uitgezet.
Nu is het voor de wedstrijdcommissie al moeilijk genoeg het iedereen helemaal naar de zin te maken (wordt er goed gevangen hoor je niemand, maar lukt het even niet, dan ligt het altijd wel ergens aan).
Maar nog dit jaar komen wij als wedstrijdcommissie met een voorstel wat betreft de visplaatsen! Wij als wedstrijdcommissie zullen dan even afwachten wat de reacties hier op zijn.

Nu was er op deze woensdagavond wedstrijd 1 deelnemer die niets te klagen had, dat was H. Hooiveld die voor de 5e keer een 'kopplaats' lootte, en hem ook 'verzilverde' met 3390 gram.
In vak B ging de winst naar H. Dijkstra met een gewicht van 2730 gram.

Hopende dat de volgende wedstrijd voor een ieder positief zal uitpakken en we met elkaar een leuke avond hebben.

De Wedstrijdcommissie

Wedstrijduitslag woensdagavond 4 juli 2018

De 9-e wedstrijd van de woensdagavond competitie is gevist aan het NW-Kanaal, aan de Groenedijk.
Na twee vakken te hebben voorzien van steknummers, melden we ons weer bij de rest van de vissers, die gezellig met elkaar aan het overleggen waren hoe de vis deze avond gevangen moest gaan worden.
De loting begon met H.Hooiveld die eens geen 'kopplek' had. Dit kon hem niks schelen, want een goede visser vangt overal vis, was zijn antwoord.
De rest kreeg ook een plaats toegewezen en we konden vertrekken naar het viswater, waar onderweg nog mooi 'natuurlijk schoon' bewonderd kon worden. Dit deed S.Zuur zijn concentratie zo verslappen dat hij geen vis meer kon vangen deze avond.
Beter ging het H.Heins af, die de gehele avond net als vorige week een mooi aantal vissen wist binnen te hengelen en de wedstrijd won met een gewicht van 4110 gram.

Al met al was het een mooie en gezellige avond. Tot de volgende keer maar weer.

De wedstrijdcommissie

Tussenstand (na 8 wedstrijden)