Wedstrijduitslag Senioren 4 september 2018

Zaterdag, 8 september 2018

De 14-e viswedstrijd van de Senioren competitie is gevist op 4 september. Er is gevist aan het NW-Kanaal, zuivering/ achter de veilinghallen, de Punt. De wedstrijduitslag van deze wedstrijd met de laatste tussenstand na 14 wedstrijden is als volgt:

wedstrijdverslag dinsdagmiddag Senioren 4 september 2018

4 september was een dag prachtige dag in alle opzichten, het weer was goed en na de vakantie periode over de opkomst ook niks te klagen. Van de 36 personen die deze competitie telt hadden zich 27 aangemeld voor de wedstrijd van vandaag.
De Vak A vissers konden plaats nemen achter bij de uitloop van de Drentse A  en de B vissers konden hun stek opzoeken bij de uitloop van de zuivering.

Waar F. Bruining en H. Hendriks zagen tot hun verbazing een boot aangemeerd liggen op hun visstek. Gelukkig, na even overlegd te hebben met de schipper, was deze zo bereidwillig om deze te verplaatsen.
Nadat een ieder zijn uitrusting bij het water had geïnstalleerd, klonk om 1 uur beginsignaal.
Vrijwel iedereen begon gelijk vis te vangen, of men nu de feeder of de vaste hengel in zette.
Ikzelf had de vaste hengel ter hand genomen en ving uitsluitend kleine vis, zoals bijna alle vissers.
Na een uurtje toch maar eens geprobeerd met de feeder om een wat dikkere vis te vangen, wat helaas niet lukte.
Toen maar weer op de oude voet verder zoals ik was begonnen.

In het B vak was het F. Bruining die met een hengellengte van 5 meter, ruim honderd vissen met een gewicht van 4730 gram de dagwinst op zijn naam mocht schrijven.
Er werd gezamenlijk bijna 50 kg. vis gevangen aan voorntjes en bliekjes, alleen J. Post kon een brasem ter weging aanbieden.
Al met al was het weer een gezellig middagje vissen.

Hopelijk zie ik jullie allemaal weer bij onze eerstvolgende wedstrijd.

J.Brink

14-e wedstrijd Senioren 2018:  4 september 2018

Laatste tussenstand na 14 wedstrijden: