Wedstrijdverslag en uitslag 3e clubwedstrijd 2018

Vrijdag, 31 augustus 2018

De 3-e Club-viswedstrijd van de vereniging is gevist op 25 augustus 2018. Er is gevist aan het NW-Kanaal (Vriezerbrug/ Sluis III). Het verslag, de wedstrijduitslag is als volgt:

3-e Clubwedstrijd/ 25 augustus 2018

Zaterdag 25 augustus stond de 3e clubwedstrijd op het programma. Voor deze 3-e clubwedstrijd hadden zich 34 vissers voor deelname opgegeven.
Cafe de Vriezerbrug was zo bereidwillig om de 'deuren' voor ons om 5.30 uur al voor ons te openen, zodat we de loting onder het genot van een kopje koffie kon plaatsvinden.
Omdat H.Hooiveld een goede hand van loten heeft vroeg ik hem om even een envelop voor mij te trekken, en jawel hoor je raad het al', ik was van een 'kopplek verzekerd. Herman nogmaals bedankt.
Na de loting kon een ieder om 6.30 uur vertrekken naar het parcours, welke deze keer weer werd verplaatst in verband met de weersvoorspellingen. Achteraf was het niet nodig geweest,maar dat is het Nederlandse weer; 'een storm in een glas water' zullen we maar zeggen.
Om 7.30 uur  klonk de toeter over het water, een teken dat iedereen met de wedstrijd kon gaan beginnen. Ik had zelf de feeder en de vaste hengel klaargelegd. Omdat ik twee feederaars naast me had zitten, begon ik met de vaste stok. en heb wat aangevoerd met de feeder. Na een tijdje met de vaste stok te hebben gevist, en de buren een beetje in de gaten had gehouden, leek het me toch maar beter om over te schakelen naar de feeder. Dit bleek een goede keuze want al vlot ving ik een halfwas brasem gevolgd door nog een paar daarna bleef het een tijdje angstvallig stil. Tot een halfuurtje voor tijd, toen ik nog een behoorlijke vis aan de vaste stok haakte, maar na een poosje de strijd met deze vis aangegaan te hebben, koos deze het hazenpad.
Tegen 12.00 uur  werd de lucht zeer donker en begon het nog even volop te regenen (alles nog even mooi nat ) want om 12.00 uur was het einde wedstrijd.

Na het wegen gingen we weer naar de Vriezerbrug waar een heerlijke bal gehakt voor ons klaar stond, aangeboden door de vereniging, die een ieder goed liet smaken. Nadat iedereen een leuk vleespakket had ontvangen ging een ieder tevreden huiswaarts.

Cafe de Vriezerbrug nog bedankt voor de gastvrije ontvangst .

J.Brink

Uitslag 3-e Clubwedstrijd 2018