Wedstrijduitslag 28 april 2018 (zaterdagmorgen)

Donderdag, 3 mei 2018

De 4-e viswedstrijd van de zaterdagmorgen competitie is gevist op 28 april. Er is gevist aan het NW-Kanaal, tussen de 3e en 4e sluis, nabij Yde. Het verslag, de wedstrijduitslag en de tussenstand is als volgt:

Zaterdagmorgen 28 april 2018

Zaterdagmorgen 28-04  hebben we onze 4-e competitie wedstrijd gevist tussen sluis 3 en 4 nabij yde.
De uitzetters hadden op dit parcours de nummers ruim uitgezet met de verwachting dat de vangsten dan wat beter uit zouden pakken,
maar na een half uur vissen kwamen we tot de conclusie dat dit ook niet zal helpen om de vangsten een beter resultaat te geven.
Zo werd er in vak A met moeite een voorntje gevangen en uiteindelijk J. Habing zich winnaar mocht noemen met een gewicht van 1390 gram.

In vak B was een uitschieter,  dit was T. Winters die zijn koppositie verstevigde door weer een wedstrijd op zijn naam te zetten met een gewicht van 8830 gram, maar voor de rest was het weer een dag om maar gauw te vergeten.

De wedstrijdcommissie.

Wedstrijduitslag van de 4-e wedstrijd van de zaterdagmorgen-competitie