Wedstrijduitslag 28 juli 2018 (zaterdagmorgen)

Vrijdag, 17 augustus 2018

De 7-e viswedstrijd van de zaterdagmorgen competitie is gevist op 28 juli j.l. Er is gevist aan het NW-Kanaal (de Punt/ Zuivering/ nabij de veilinghallen). Het verslag, de wedstrijduitslag en de tussenstand na 7 wedstrijden is als volgt:

Zaterdagmorgen 28 juli 2018

Op deze zaterdagmorgen is er gevist aan het NW Kanaal (nabij de veilinghallen).
Met een beetje passen en meten konden we vandaag 23 vissers kwijt op het achterste gedeelte, omdat er vooraan al enkele vissers zaten. Met een aangenaam temperatuurtje en wat voorspelde regen begon de wedstrijd om acht uur.
Door de meesten van ons werd er vanaf het begin redelijk tot goed gevangen, maar na een uurtje werd het een stuk rustiger met de aanbeten. Dit kon wel weer eens een lange morgen worden, maar na een tijdje konden we de vis toch weer aan het azen krijgen.

In het A vak was het J. de Pruis die met 4410 gram zijn vak won op afstand van plek twee.
In het B vak was het de spanning te snijden. Tijdens de weging was het H. Hooiveld die lang dacht eerste te worden vandaag, maar bij L.Stel aangekomen bleek dat deze meer gewicht had en de dagwinst op zijn naam kon schrijven.

de wedstrijdcommissie

Tussenstand na 7 wedstrijden