Wedstrijduitslag 9 juni 2018 (buiten de regio)

Maandag, 11 juni 2018

Hierbij de 4-e wedstrijduitslag (buiten de regio) van 9 juni 2018 met de tussenstand na 4 wedstrijden. Er is gevist aan het Wildervanksterkanaal (vissteigers)

.

9 juni 2018/  4e wedstrijd (buiten de regio)

De viswedstrijd begon vandaag met een klein misverstand tussen de inschrijfploeg en de uitzetters.
Omdat de deelnemers al onderweg waren naar naar het wedstrijdwater, zat er niets anders op om snel een omnummer-lijst te maken, zodat een ieder wel op de plek kwam wat hij in eerste instantie had geloot.
Na onderweg even in een file te hebben gestaan, bij het viswater aangekomen kon een ieder zijn plekje opzoeken.
Nadat iedereen rustig zijn zijn visplek had ópgebouwd, even een praatje met zijn buurman had gemaakt, klonk om 08.00 uur het beginsignaal van de wedstrijd.
Zelf had ik de vaste stok en de feeder klaargelegd en begonnen met aanvoeren van de beide visplekken, zag dik at er links en rechts wel een visje gevangen werd aan de vaste hengel.
Bij mij wou dit niet echt lukken dus na een tijdje de feeder maar eens geprobeerd. Dit had een beter resultaat,  dus hier maar mee blijven door vissen.
Halverwege vielen de deelnemers met de vaste hengel iets terug, alleen B. Habing ving met een kort stokje in rap tempo zijn visjes, totaal 180 stuks. Bij weging was dit 4660 gram. Ik bleef mooi met de feeder aan de overkant waar ik zo nu en dan een bliek en een voorn ving. Al met al werd mijn keus om het bij de feeder te houden de juiste. Alles gewogen bleek dat ondergetekende deze wedstrijd op mijn naam mocht schrijven, met een verschil van 80 gram aan gewicht op de nummer 2.
Een leuk verjaardagscadeautje voor mij  zullen we maar zeggen.

De tussenstand (na 4 wedstrijden)