Wedstrijduitslag 13 oktober 2018 (buiten de regio)

Maandag, 15 oktober 2018

Hierbij de 8-e wedstrijduitslag (buiten de regio) en tevens de eindstand van de competitie buiten de regio voor 2018. De laatste wedstrijd van deze competitie is gehouden aan het Boterdiep te Bedum.

.

13 oktober 2018/  8-e wedstrijd (buiten de regio)

13 Oktober j.l. werd de laatste wedstrijd van de zaterdag competitie (overver/  buiten de regio) gevist. Er is gevist aan het Boterdiep nabij Bedum. Onder prachtige weersomstandigheden gingen 24 vissers, in 2 vakken verdeeld, vandaag de 'strijd' met elkaar aan.
De eerste plaats van deze competitie was eigenlijk al bekend en veilig gesteld door B. Habing, maar door de achtervolgers werd er nog volop gestreden om de andere podium plaatsen.
Met de wind dwars over het water waren het vooral voorn en bliek wat zich liet vangen, maar zoals gewoonlijk waren er vandaag ook weer een paar vissers die een mooie bonus vis wisten te vangen, wat het gewicht mooi opschroefde.

Dat het Boterdiep een mooi en eerlijk wedstrijdwater is, bleek ook vandaag maar weer eens; als je hier op 'kop' zit is het niet zo, dat je de wedstrijd al voor vijftig procent in de 'knip' hebt., maar ook in het midden van het parcours kans maakt op een goede klassering, wat vandaag ook weer in de uitslag is te zien.

Na acht wedstrijden in verschillende wateren in de drie noordelijke provincies, komt er een einde aan deze goed bezochte competitie, die ook weer in 2019 op het programma zal staan.

Wij hopen dan u allen weer te zien, tijdens deze spannende en sportieve wedstrijden.

De wedstrijdcommissie.
.

De eindstand (na 8 wedstrijden)