Uitslag 18-e dinsdagmiddag senioren 24 oktober 2017

Woensdag, 1 november 2017

De 18-e wedstrijd van de dinsdagmiddag-competitie Senioren 2017 en tevens de laatste wedstrijd voor de dinsdagmiddag van dit seizoen is op 24 oktober gehouden aan het Havenkanaal (de vissteigers). Hierbij het verslag en de uitslag van deze wedstrijd.

24 oktober 2017

Op 24 oktober 2017 hebben we de laatste wedstrijd gevist van de dinsdagmiddag senioren competitie van het jaar 2017.
Het viswater: het havenkanaal (vissteigers)
Ook nu was de opkomst wat minder dan bij andere wedstrijden. Dit zal vermoedelijk aan het weer hebben gelegen.
Het was een middag met bijzonder veel regen.
Toch is er deze middag nog redelijk wat vis gevangen daar konden we deze keer niet over klagen.
Er is gevist in twee vakken A en B, A vak had de lage nummers en het B vak de hoge nummers.

A Vak.

1e in vak A is geworden H. Heins op steiger 15 wist deze maar liefst 6.200 kg bij elkaar te vissen.
2e in vak A is geworden B. Habing met het gewicht van 4.540 kg.
3e in vak A is geworden K. Takens met het gewicht van 3.680 kg.

B Vak.

1e in vak B is geworden R. Vos met het gewicht van 3.180 kg.
2e in vak B is geworden K. Beuker met het gewicht van 2.990 kg.
3e in vak B is geworden H. Dijkstra met het gewicht van 1.880 kg. (Deze had alleen maar baars gevangen).

Voor de gehele uitslag zie de site van Hvv.Assen.

Met deze uitslag zijn wij aan het eind gekomen van deze competitie en kunnen we de einduitslag gaan opmaken en bekend maken.
Wij, (de wedstrijdcommissie) hopen u allen terug te zien in het nieuwe jaar 2018 bij weer een nieuwe competitie voor de senioren.

De Wedstrijdcommissie

Eindstand dinsdagmiddag-competitie